Nytår på Restaurant Leaven
Igen i år går vi på Leaven amok Nytårs aften, denne gang med 5 lækre retter mad og 5 glas stjernevin. I år vil vi også tilbyde en meget eksklusive vinmenu til dem, som i særlig grad vil forkæle sig selv.
Pga. Corona restriktionerne starter vi aftenen med samlet ankomst fra kl. 17:30 til 18:00. Første ret forventes serveret senest 18:15. Herefter bliver I forkælet gennem hele aften af køkkenet med smagsindtryk fra trøffel, kammuslinger, hummer og velhængt oksemørbrad. Undervejs vil tjenerne forkæle jer med vin fra tophuse som La Vougeraie, Gilles Morat, Enate og E. Guigal. For jer som vælger den eksklusive vinmenu skal i omkring Monopole Bertagna og Henri Boillot fra Bourgogne, USA's store vinskaber Paul Hobbs, samt den legendariske Clos Apalta fra Lapostolle.
Omkring kl. 21:00 serveres dessert og der skåles i Champagne. Desværre skal vi i følge myndighederne lukke kl. 22:00. Men det giver jo en god tid til at komme sikkert hjem inden kl. 24:00.
Som følge af corona tilstanden skærer vi yderligere ned på antal siddepladser på denne specielle aften. Vi har derfor kun plads til 30 personer, der kan fejre nytårsaften med os. Kun deltagere, som har købt billet, er sikret en plads.
Menu:
Tatar – trøffel
2015 Pinot Noir Terres de Famille Øko La Vougeraie
2005 Vougeot 1. Cru, Clos De La Perriére, Monopole Bertagna*
Kammusling – spinat – chimichurri
2015 Pouilly-Fuissé, Terres de Menhir, Gilles Morat
2017 Meursault Henri Boillot*
Hummerbisque – fennikel – citron
2016 Chardonnay Barrica, Bodegas Enate, Somontano, Spanien
2014 Paul Hobbs Chardonnay Russian River Valley*
Oksemørbrad – kartoffel – rødvin
2015 Châteauneuf-du-Pape, E. Guigal
2009 Clos Apalta, Lapostolle, Colchagua Valley*
Hvid chokolade – lavendel
2007 Champagne Le Mesnil Blanc de Blancs Grand Cru
Bollinger Champagne Special Cuvée eller 2009 Nyetimber*
...
Samlet pris for mad- og vinmenu 1.500, - per person
*Samlet pris for mad- og eksklusive vinmenu 2.000, - per person
(vand ad libitum og kaffe incl.)